Agenda

02 maart 201719:30 - 00:00

Wat vind jij van Nix18?

Vind jij het belangrijk dat de mening van jongeren meegnomen wordt in het onderzoek naar de effecten van Nix18? Zet dan je status op aanwezig voor dit evenement! Anouk Stigt zoekt voor haar afstudeeronderzoek jongeren tussen de 14 en de 18 die met haar in gesprek willen over alcohol, de nix18 wet en gevolgen daarvan. Het gaat om een groepsgesprek met 5 tot 8 jongeren.

Dit is wat Anouk hier zelf over vertelt:

Ik doe onderzoek naar de mening van jongeren in Zwolle over alcoholgebruik. Hiervoor ben ik op zoek naar jongeren tussen de 14 en 18 jaar die het leuk lijkt om hierover in gesprek te gaan.
Wat vind jij van de verhoging van 16 naar 18 jaar om alcohol te mogen drinken? Waar leg jij de grens als het gaat om het drinken van alcohol? Wat kunnen ouders volgens jou beter wel en niet doen?
Jouw mening kan uiteindelijk bijdragen aan veranderingen in het alcoholbeleid van de gemeente of instellingen in Zwolle!
Een eerste gesprek over deze thema's staat gepland op 2 maart. Lijkt het jou leuk om hierbij te zijn en met mij en andere jongeren in gesprek te gaan? Laat het dan weten!